Kinderkapsalon

Studio “R” in Rotterdam-Hilligersberg is een gespecialiseerde kinderkapper. De kapsters van Studio R hebben veel ervaring met kinderen knippen. Is uw kind bang voor de kapper of heeft hij of zij moeite met stilzitten? Onze gespecialiseerde kinderkappers lukt het gegarandeerd om toch een mooie coupe te realiseren. Voor de kinderen hebben wij een prachtige afdeling gemaakt met een gezellige kinderhoek.

 

Gespecialiseerd kinderkapper

Voor kinderen maken wij een bezoek aan de kapper tot een feest. In onze gezellige kinderhoek kunnen ze lekker spelen, kleuren en puzzelen. Kids worden geknipt in mooie autostoelen en kijken ondertussen naar de TV. Als extraatje krijgen meisjes vlechten of staarten. Jongens krijgen gel en we hebben ook spuitgel in diverse hippe kleuren.

 

Knippen naar wens

Eén van onze kapsters zal vragen wat de wensen van uw kind zijn. Ook geeft onze kapster u advies over verschillende soorten kapsels die goed bij het gezicht van uw kind passen. Door uitgebreide trainingen en bijscholingen is de kapster altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, waardoor uw kind er altijd hip bijloopt.

kinderkapsalon
kinder kapsalon
kinder kapper

Met plezier naar de kapper

Als u samen met uw kind Studio “R” verlaat, krijgt uw zoon of dochter nog een lekker snoepje. Zo wordt een bezoek aan de kapper een onvergetelijke ervaring en zullen zij met plezier uitkijken naar de volgende knipbeurt in onze te gek gave kinderkapsalon!

 

Wij werken zonder afspraak

Onze kinderkapsalon werkt zonder afspraak. Omdat wij meerdere kappersstoelen hebben is uw kind altijd snel aan de beurt. En met de gezellige speelhoek hoeft u zicht geen zorgen te maken dat uw kind zich tijdens het wachten niet vermaakt.

Call Now Button