Heren kapsalon

Studio “R” is uw vertrouwde kapsalon voor dames en heren in Rotterdam-Hillegersberg. Fris, eigenzinnig en stoer: uw kapsel maakt u wie u bent en onze professionele kapsters knippen uw haar in elke gewenste stijl. Wij werken alleen met professionele haarproducten van Goldwell en Matrix, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit.

 

Herenkapsalon

Heren zijn bij Studio “R” op het juiste adres voor wassen, föhnen, knippen en kleuren van het haar. Ook kunt u bij ons terecht voor het bijwerken van uw baard of snor of het bijknippen van uw wenkbrauwen. Wij adviseren u graag over kapsels die goed bij uw gezicht passen.

heren kapsalon

Goldwell en Matrix

Wij werken uitsluitend met producten van Goldwell en Matrix. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed product en wordt uw haar optimaal beschermd tegen invloeden als het weer. U kunt de producten van Goldwell en Matrix ook bij ons aan de kassa kopen. Vraag hiernaar in onze kapsalon.

 

Zonder afspraak binnenlopen

Kapsalon Studio “R” werkt zonder afspraak. In onze kapsalon voor dames en heren staan 10 kappersstoelen, zodat u altijd snel geholpen wordt. Wanneer de wachttijd langer is dan een half uur, dan zal één van onze medewerkers dit aan u melden, zodat u zelf kunt bepalen of u blijft wachten of op een later moment wilt terugkomen.

Call Now Button